zaterdag, 8. juli 2006 - 9:37

Gelderse Politiedag 2006 in Teuge

Teuge

De Gelderse Politiedag, die dit jaar op zaterdag 14 oktober gehouden wordt, vindt plaats op het vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Het evenement, dat deel uit maakt van de Landelijke Politiedag, wordt voor de derde achtereenvolgende keer door de drie Gelderse politiekorpsen, samen met de Nederlandse Politieacademie en de Koninklijke Marechaussee, georganiseerd.

Na het Openluchtmuseum in 2004 en de binnenstad van het 2000 jaar oude Nijmegen in 2005, is dit jaar gekozen voor het vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Het thema van de Gelderse politiedag is dit jaar “Burgers in Blauw�.

De voorbereidingen voor dit grootse evenement zijn inmiddels in volle gang. De organiserende politiekorpsen willen ook dit jaar weer een spectaculair programma presenteren. Daarbij wordt speciaal gedacht aan kinderen die in voorafgaande weken via het internet een speurspel kunnen spelen.

Vanaf medio september zal via de regionale dagbladen en de lokale huis-aan-huisbladen meer informatie over de Gelderse politiedag worden verspreidt. Ook zal vanaf medio september meer informatie te vinden zijn op www.politie.nl
Provincie:
Tag(s):