dinsdag, 5. december 2006 - 7:53

Getuigen ernstige steekpartij gezocht

Oosterhout

De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij die zaterdagnacht in de binnenstad van Oosterhout plaatsvond. Daarbij raakte een 18-jarige man uit die plaats ernstig gewond. Agenten reageerden rond 01.30 uur op een melding dat een man op de Leijsenhoek, ter hoogte van de Waterloostraat, onwel was geworden. Ter plaatse leek in eerste instantie dat het slachtoffer een steekwond had en nam de gealarmeerde ambulance hem mee naar het Amphia Molengracht in Breda.

Pas daar werd de ernst van de situatie duidelijk, want onderzoek wees uit dat er meerdere steekwonden waren waardoor er veel bloedverlies was opgetreden. De situatie van het slachtoffer verslechterde gedurende de nacht waardoor een spoedoperatie nodig was. De man ligt nu op Intensive Care, zijn toestand is stabiel.

Zover de politie nu heeft kunnen nagaan, is het slachtoffer na cafébezoek op de fiets vanaf de Markt vertrokken.

Kort daarna zou hij door een onbekende man in zijn rug gestoken zijn. Die dader, volgens getuigen circa 20 jaar oud, 1.75-1.80 meter lang, zwart kort krullend haar, vluchtte vervolgens weg in de richting van de Markt/Basiliekweg. Agenten hebben uiteraard nog gezocht naar de dader, maar hem niet aangetroffen. De politie heeft al enkele getuigen gesproken, maar komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over de vermoedelijke dader.
Provincie:
Tag(s):