woensdag, 14. juni 2006 - 12:06

Getuigen van brute mishandeling gezocht

Enschede

Een 56 jarige man uit Enschede loopt die avond vanuit het centrum in de richting van de Weerseloseweg. Bij de Tubantiasingel wil hij de weg oversteken. Het verkeerslicht voor voetgangers staat op groen en de man steekt over. Op dat moment wordt hij aangereden door een rode personenauto. Uit deze auto stappen vier jongens. Zij lopen naar de man toe waarna een woordenwisseling ontstaat. Een van de jongens trapt de man in zijn rug. Hij komt te vallen en loopt hierbij verwondingen op. De jongens stappen in hun auto en rijden weg.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze mishandeling die plaatsvond op zaterdag 10 juni jl. om 20.45 uur op de Boddenkampsingel in Enschede.

De politie heeft naar aanleiding van deze brute mishandeling direct een onderzoek opgestart. Meerdere getuigen zijn gehoord, maar de jongens zijn nog niet opgespoord. Zowel het slachtoffer alsmede de getuigen spreken over vier jongens met een lichtgetinte huidskleur. Zij reden in een rode personenauto, vermoedelijk van het merk Peugeot.

De politie verzoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen met de afdeling Enschede Noord. Deze is te bereiken via telefoonnummer 0900-9944 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):