dinsdag, 25. juli 2006 - 20:50

Gevaarlijke medicijnen ontvreemd

Dordrecht

Bij een insluiping in een flatwoning (eerste verdieping) aan de Cornelis Houtmanstraat zijn tussen 24 juli 00.00 en 24 juli 09.00 uur medicijnen gestolen. Vermoedelijk gaat het om de medicijnen Oxazepam, Nifedipine, Pantozol, Lanoxin en Metoprololtar. Het is niet bekend in welke vorm en in welke hoeveelheden de medicijnen bestonden.

De medicijnen waren, samen met een portemonnee en een mobiele telefoon in een handtas opgeborgen. De tas is bij een insluiping buitgemaakt. De bewoner had in verband met de warmte een buitendeur opgelaten, waardoor de insluiper vermoedelijk naar binnen is gekomen.

Bovenstaande medicijnen zijn (bij verkeerd gebruik) gevaarlijk, zeker als ze in handen van kinderen komen. De politie roept mensen dan ook op wanneer zij de medicijnen vinden de politie te bellen op 0900-8844 (lokaal tarief) en/of deze in te leveren bij de dichtstbijzijnde apotheek of politiebureau. De Politie Zuid-Holland-Zuid waarschuwt ook om in deze warme tijden zeer voorzichtig te zijn met het openhouden van deuren en ramen, zeker gedurende de avond en nacht en op tijden dat men afwezig is.
Provincie:
Tag(s):