maandag, 23. oktober 2006 - 13:52

Gevaarlijke medicijnen uit auto gestolen

Amsterdam

Zondagavond rond negen uur werd een auto opengebroken in de Vespuccistraat. Uit de auto werd een zwarte weekendtas gestolen met daarin onder andere een grote hoeveelheid medicijnen. De politie waarschuwt er voor dat enkele van deze medicijnen levensbedreigend of zelfs dodelijk kunnen zijn.

Het betreft sterke slaap, pijn- en antidepressiva medicatie en is verpakt in de originele verpakking. Alle tabletten en strips zijn voorzien van de medicijnnaam en dosering. Het gaat om de volgende onderstaande capsules en tabletten van de merknamen: - Dormikum ( een zeer sterk slaapmiddel) - Tramadol ( sterke pijnstiller genoemd op de opiumlijst) - Seroquel ( middel tegen psychose) - Almogram ( sterke pijnstiller voor migraine) - Stilnoct ( sterk slaapmiddel) - Diazepam ( pijnstiller, ontstekingsremmer).

De medicijnen zijn aan een 45-jarige patiënte uit Rotterdam verstrekt voor een langere periode. De politie vraagt het publiek om medewerking en bij terugvinden van de medicijnen deze direct in te leveren op een politiebureau.
Provincie:
Tag(s):