dinsdag, 31. oktober 2006 - 10:58

Gevonden kleding inzet van zoekactie

Utrecht

Op de Einsteindreef werd maandagavond een politiehelikopter ingezet om te onderzoeken wat er nu aan de hand was, nadat kledingstukken en een fiets waren aangetroffen. De politie kreeg omstreeks 19.50 uur een melding dat er diverse kledingstukken en een fiets waren aangetroffen in de bossages langs het fietspad van de Einsteindreef ter hoogte van de kruising met de Brailledreef.

De fiets was niet afgesloten en het licht stond nog aan. Aangezien de aanleiding tot deze situatie niet duidelijk was, werd besloten om de locatie af te zetten en te onderzoeken. Hierbij werd naast een speurhond ook een helikopter van het Korps Landelijke Politie Diensten ingezet. De speurhond trof in de bossages op de parkeerplaats aan de Seinedreef nog twee kledingstukken aan.

Ook werd op meerdere locaties in de omgeving kledingstukken aangetroffen. De kledingstukken en de fiets zijn veiliggesteld. De politie trof verder geen bijzonderheden aan en vermoedt dat het een soort dumpplaats is geweest van dieven die de kledingstukken hebben gestolen.
Provincie:
Tag(s):