vrijdag, 8. september 2006 - 14:08

Gewapende overval op Aldi

Wormerveer

De Centrale Recherche onderzoekt een gewapende overval die vrijdagochtend rond 07.00 uur plaatsvond op de Aldi aan de Marktstraat in Wormerveer. Het filiaal was net geopend toen een man via de achteringang de winkel binnenkwam. Onder bedreiging dwong hij een medewerker geld af te geven. Vervolgens ging de overvaller er vandoor in een donkergroene Opel, type stationwagen.

De achterklep van de wagen was bij het wegrijden geopend. Deze heeft hij zeer waarschijnlijk later gesloten. De man is vermoedelijk gevlucht in de richting van de Zaan en linksaf het Noordeinde ingeslagen.

Het gaat om een lichtgetinte man, vermoedelijk van Zuid-Europese of Noordafrikaanse afkomst, leeftijd tussen de 25 en 35 jaar, lengte 1.75m en 1.80m. Tijdens de overval droeg hij een donkere, driekwart lange jas.
Voorafgaand aan de overval hield de man zich al enige tijd verdacht op voor het winkelfiliaal.

De politie wil graag in contact komen met mensen die rond 07.00 uur iets verdachts hebben gezien rond de Aldi of die de politie meer kunnen vertellen over de vluchtroute van de overvaller. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Centrale Recherche via: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):