dinsdag, 5. december 2006 - 14:04

Gewond na sprong van balkon, drie man aangehouden

Hengelo

Een 19-jarige man uit Hengelo is vrijdagnacht 1 december jl omstreeks 01.00 uur, met ernstig rugletsel opgenomen in het ziekenhuis. De man vertelde de politiemensen, die hem liggend op de grond achter een flatgebouw aan de Dennenbosweg in Hengelo aantroffen, dat hij uit pure angst vanaf het balkon van zijn woning op de eerste etage was gesprongen en daarbij op zijn rug terecht was gekomen.

Hij had dit gedaan omdat drie personen, twee vrouwen en een man, bij hem de woning waren binnengedrongen en binnen vernielingen hadden aangericht en hem hadden geslagen en bedreigd. De drie waren bekenden van hem.

Toen politiemensen in de woning gingen kijken waren deze personen verdwenen, wel troffen de politiemensen een enorme ravage aan.

De 19-jarige is direct met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar ernstig rugletsel werd geconstateerd.

Naar aanleiding van een ingesteld onderzoek zijn de drie bedoelde personen met toestemming van justitie aangehouden.

Vrijdagmiddag werd een 23-jarige Hengelose aangehouden, zaterdagmiddag 2e december een 24-jarige Hengelose en op maandagmiddag 4 december een 34-jarige Hengeloër.

Zij zijn inmiddels voor verder onderzoek in verzekering gesteld en zullen bij justitie worden voorgeleid. Het onderzoek zal onder anderen duidelijkheid moeten verschaffen over het waarom van deze vernieling, mishandeling en bedreiging.
Provincie:
Tag(s):