zondag, 21. mei 2006 - 22:51

Gewonde man springt uit raam en overlijdt

Rosmalen

Zaterdagmiddag rond 16.20 uur kreeg de politie de melding dat op de Graafsebaan in Rosmalen een man gewond was, waarschijnlijk doordat hij door een raam was gesprongen. Ter plaatse troffen politiemensen in de berm van de weg het levenloze lichaam van een man aan.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat de man mogelijk door geweld om het leven is gekomen. Door medewerkers van de forensisch technische dienst van de politie Brabant-Noord is in een ruime omgeving een technisch onderzoek verricht. Dit onderzoek heeft de hele zaterdagavond geduurd en ook nog een groot deel van de zondag.

Waarschijnlijk is de man al gewond geraakt in een woning aan de Graafsebaan. Buiten is hij bezweken aan zijn verwondingen. Het is nog niet bekend hoe de man, waarvan de identiteit nog niet bekend is, buiten de woning is gekomen. In de woning troffen de politiemensen een hennepkwekerij aan.

Er is een TGO (Team Grootschalig Onderzoek) geformeerd van 16 politiemensen dat een nader onderzoek instelt naar het overlijden van de man.
Provincie:
Tag(s):