zaterdag, 21. januari 2006 - 9:10

Gewonden bij eenzijdige ongevallen

Bij een ongeval op de N279 ter hoogte van Heibloem zijn vrijdagavond rond 22:00 uur 4 personen gewond geraakt, toen hun auto van de weg raakte en uiteindelijk in een landbouwperceel tot stilstand kwam. De auto sloeg hierbij enkele malen over de kop. De slachtoffers zijn een 24-jarige vrouw en een 30-jarige man uit Neer en twee mannen uit Venlo (30 en 32).

Onduidelijk is nog waarom het voertuig van de weg is geraakt. Wel laat de politie een bloedproef afnemen bij de man uit Neer en de 32-jarige Venlonaar, omdat het vermoeden bestaat dat er alcohol in het spel is geweest. Naast de auto werd namelijk ook een gebroken krat bier gevonden. Onduidelijk is nog wie van deze twee mannen het voertuig bestuurde.

De vier slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar de ziekenhuizen in Venlo, Roermond en Weert.

Zaterdagochtend rond 6:00 uur vond er in Leveroy ook een eenzijdig ongeval plaats, waarbij de bestuurster ernstig gewond raakte. Zij raakte door onbekende oorzaak van de weg op de kruising Kolenhofweg en de Van de Broekweg, en kwam tegen een boom tot stilstand. De vrouw moest door de brandweer uit haar voertuig worden bevrijd. Een traumateam kwam ter plaatse om het slachtoffer bij te staan.
Provincie:
Tag(s):