donderdag, 14. december 2006 - 11:29

Gewonden bij kettingbotsing

Utrecht

Op woensdagmiddag 13 december raakten enkele mensen gewond bij een aanrijding tussen vijf auto’s. Omstreeks 17.20 uur kwam de melding binnen van een aanrijding op de Biltsestraatweg waarbij 5 auto’s betrokken waren.Twee inzittenden van een auto moesten in verband met nek- en rugklachten met de nodige omzichtigheid door de brandweer uit hun auto worden gehaald. Beiden werden per ambulance naar het UMC gebracht. Nog twee andere betrokkenen bleken licht letsel te hebben opgelopen.

Alle vijf de auto’s reden uit de richting van Utrecht over de Biltsestraatweg in de richting van De Bilt. Als eerste reed een 31-jarige automobilist uit Zeist, daarachter reden achtereenvolgens een 45-jarige automobiliste uit Woudenberg, een 24-jarige automobiliste uit Zeist, een 27-jarige automobilist uit Utrecht en als achterste een 22-jarige automobiliste uit Utrecht.

De 31-jarige Zeistenaar moest remmen en de achteropkomende automobilisten zagen te laat dat er voor hen hard werd geremd, met een kettingbotsing tot gevolg. De voorste auto hoefde niet te worden weggesleept, de vier anderen wel. Door de Verkeerspolitie is een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):