donderdag, 31. augustus 2006 - 16:31

Gezamenlijke prijs voor afstudeerders in ICT

Groningen

De Hanzehogeschool Groningen en de Groningse automatiseerder Vertis reiken dit jaar opnieuw een gezamenlijke prijs uit aan de beste afstudeerders aan het Instituut voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) van de hogeschool. De schrijvers van de door een vakjury als beste beoordeelde afstudeerscripties in het studiejaar 2005/2006 nemen deze ‘CU Award’ op donderdag 7 september in ontvangst.

De afstudeerscripties van het afgelopen studiejaar die na een voorronde zijn geselecteerd worden door de jury beoordeeld aan de hand van verschillende criteria. Zo moet het afstudeeronderzoek een toegevoegde waarde hebben op het gebied van onderwijs en innovatie binnen het vakgebied. Ook de waarde van de scriptie voor de beroepspraktijk wordt beoordeeld. Er worden CU Awards uitgereikt in twee categorieën: bedrijfskundige oplossingen en technische oplossingen. Naast de CU-bokaal krijgen de winnaars onder meer een cheque van 1000 euro per persoon uit handen van Vertis.

In de vakjury hebben dit jaar zitting: Hein Visser, directeur van KPN Noord-Oost Nederland; Jessica Koning, freelance journalist onder meer werkend voor ICT-media; Hans Appel, lector van het Instituut voor ICT van de Hanzehogeschool Groningen en Chief Technology Officer bij Sun Microsystems Nederland; en Hans Weerkamp, directeur van Vertis.
Provincie:
Tag(s):