maandag, 6. maart 2006 - 14:57

GGD informatie over vogelgriep

Vanaf heden is nieuws over de vogelgriep te vinden op de website van de GGD Zeeland. In verband met de ontwikkeling van vogelgriep in diverse landen in de Europese Unie vindt de GGD Zeeland het belangrijk om te komen tot goede informatie-voorziening. Daarin wordt benadrukt dat er geen sprake is van een directe bedreiging van de volksgezondheid. De bericht-geving over vogelgriep is te vinden op www.ggdzeeland.nl.

Via het onderdeel Actueel: Vogelgriep is algemene publieks-informatie te vinden voor de inwoners van Zeeland. Daarnaast is er specifieke informatie voor huisartsen, ziekenhuizen en laboratoria en voor de pluimveesector.

Ook zijn er verwijzingen naar landelijke berichtgevingen. De informatie voor de medische sector is erop gericht dat men ook daar goed voorbereid is indien zich vogel-griep in Zeeland zou voordoen.

Voor vragen over vogelgriep die niet beantwoord worden via de website kan men tijdens kantoor-uren contact opnemen met de GGD Zeeland, afdeling Volksgezondheid via telefoon-nummer 0113-249456.
Provincie:
Tag(s):