donderdag, 19. oktober 2006 - 14:16

GPS vindt gestolen trekker met oplegger

Sittard

De districtsrecherche van Sittard heeft maandag in een loods op het industriegebied aan de Bergerweg in Sittard een trekker met oplegger, twee personenauto’s, een jeep en een speedboot met trailer aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn.

Dankzij de aanwezigheid van een GPS in een oplegger, gestolen in Luxemburg, wist de politie in welk gebied de oplegger zou moeten staan. Bij het door de recherche ingestelde onderzoek vond men de trekker, beladen met meer dan 200 fietsen en ruim 150 dozen met accessoires, terug.

Verder werd in de loods nog een trekker aangetroffen die in het Duitse Trier was gestolen, maar ook twee vrij dure personenauto’s en een jeep, die eerder gestolen bleken te zijn in Bittburg (D). Ook werd er in de loods een speedboot met trailer aangetroffen, die gestolen was op een parkeerplaats in Urmond.

De politie onderzoekt verder nog de herkomst van een heftruck en een palletwagen die in de loods stonden. Bij de actie van de politie zijn geen personen aangehouden. De recherche heeft de zaak nog in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):