maandag, 2. oktober 2006 - 23:03

Gratis gesigneerde cap van Christijan Albers!

De webshop van Blik op Nieuws en Fangadgets is een van de meest uitgebreide fanshops in de Benelux waar je zeker eens een kijkje moet nemen. Je kunt in de shop een groot aantal artikelen vinden van Voetbal, Formule1, TV & Movie en
Gadgets maar ook Tennis, Golf, Wielrennen, Schaatsen etc. Het assortiment is zowel groot als breed te noemen zodat er altijd wel wat van jouw gading tussen zit. Neem daarom eens een kijkje op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Voetbal
Zo zijn er caps, t-shirts en leuke cadeauartikelen verkrijgbaar van talloze voetbalclubs zoals bijvoorbeeld Ajax, PSV, Feijenoord. Maar ook een shirt van je favoriete buitenlandse voetbalteam zoals Brazilië of Argentinië tref je in het brede voetbal-assortiment aan. Kijk snel voor alle voetbalartikelen op de online shop!

Formule 1
Ferrari, Renault, McLaren, Formule 1 en Christijan Albers zomaar een greep uit het assortiment. Van alles wat met de Formule1 te maken heeft kun je wel wat vinden in de shop. Prachtige schaalmodellen van bijvoorbeeld de Ferrari van Michael Schumacher maar ook koppen, mokken, zonnebrillen en paraplu’s allemaal in Ferrari-rood. Kijk snel voor alle Formule 1 artikelen op de online shop!


TV & Movie
Mooie artikelen van je favoriete TV-serie of Film, je vindt ze in de shop. Sleutelhangers, Dekbedovertrekken, kussenslopen of badjassen van Playboy? Ook hiervoor slaag je in de shop. Kijk snel voor alle TV & Movie artikelen op de online shop!


Gadgets
Daarnaast zijn er speciale gadgets te koop zoals bijvoorbeeld de ‘E-dog’. Dit is een Interactieve gadget die reageert op muziek en aandacht. E-dog herkent 3 verschillende muziekstijlen (Rock, Dance, Hiphop/R&B) en heeft maar liefst 8 verschillende persoonlijkheden van heel erg uitgelaten tot ziek. E-dog’s stemming is afhankelijk van de hoeveelheid muziek en aandacht die je hem geeft. De licht patronen op zijn hoofd geven aan hoe hij zich voelt. E-dog beweegt met zijn hoofd en oren. Je kunt E-dog aansluiten op je MP3 speler, PC of in de buurt zetten van een speaker. De E-Dog is 10cm hoog en 7cm breed. Kijk snel voor alle bijzondere gadgets op de online shop!

Gratis gesigneerde cap van Christijan Albers!
Bovendien maak je op dit moment kans bij een bestelling in onze webshop op een gratis gesigneerde cap van Christijan Albers!

De meeste artikelen worden vanuit voorraad verstuurd en zullen binnen enkele dagen thuis bezorgd worden. Neem dus snel een kijkje in één van de meest uitgebreide shop van de Benelux!
Categorie:
Tag(s):