donderdag, 31. augustus 2006 - 23:33

Gratis parkeren door computerstoring

Terneuzen

Wegens een technische storing kan er in parkeergarage Oostkolk in Terneuzen voorlopig gratis geparkeerd worden. Tussen maandag 4 en vrijdag 8 september wordt de storing gerepareerd. Als dit volgens plan verloopt, zijn de problemen op zaterdag 9 september verholpen en geldt er weer betaald parkeren in de parkeergarage.

Parkeergarage Oostkolk bij het stadhuis van Terneuzen kampt met technische problemen. Omdat de hoofdcomputer defect is, staat de slagboom voorlopig open en kan er dus gratis worden geparkeerd.

Maandag 4 september, wordt gestart met de reparatie en de overigens reeds geplande vervanging van de apparatuur. Parkeerders, inclusief abonnementhouders, kunnen tijdens de openingstijden in principe vrij in- en uitrijden.

Na de kermis wordt op dinsdag 26 september gestart met de plaatsing van de speedgatedeuren. De garage is hiervoor van dinsdag 26 t/m donderdag 28 september gesloten. Vanaf vrijdag 29 september is parkeergarage Oostkolk, net als parkeergarage Theaterplein 24 uur per dag en 7 dagen per week uitrijdbaar.
Provincie:
Tag(s):