dinsdag, 24. oktober 2006 - 15:35

Griezelen in het IJssportcentrum

Eindhoven

IJssportcentrum Eindhoven houdt op zondag 29 oktober van 13.00 tot 16.00 uur een Halloweenactiviteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De Halloweenparty is de eerste in een reeks van ijsactiviteiten voor gezinnen. Het ijssportcentrum organiseert dit seizoen iedere laatste zondagmiddag van de maand een extra schaatsactiviteit voor ouders en kinderen.

Hoofdgasten van de Halloweenparty zijn heks Zelda en haar neuspeuterende vriendin Miralda. Om beide heksen goed te kunnen ontvangen heeft IJssportcentrum Eindhoven een echte griezelkamer ingericht. En om de heksen nog meer op hun gemak te stellen vraagt het ijssportcentrum aan kinderen om verkleed te komen schaatsen.

Heksen, vampieren, dracula’s en anders verklede engerds zijn allemaal welkom! De heksen vertellen griezelverhalen en nemen uiteraard hun griezelschminkdoos mee. En als er genoeg kinderen zijn om de heksen te begeleiden durven ze zich misschien zelfs op het ijs te begeven voor een heuse heksendans!

Om alvast in de griezelsfeer te komen, mogen kinderen bij IJssportcentrum Eindhoven een kleurplaat ophalen of thuis een tekening maken voor de heksen. De heksen delen zondagmiddag 29 oktober prijzen uit aan degene die het best verkleed is en aan degene die de mooiste heksenkleurplaat of -tekening inlevert.
Provincie:
Tag(s):