vrijdag, 14. april 2006 - 22:06

Griezelen op Goede Vrijdag

Bergen op Zoom

Een man uit Bergen op Zoom kreeg vrijdag de schrik van zijn leven toen hij in zijn tuin een heus skelet bovenhaalde. De man was bezig in zijn tuin met graafwerkzaamheden, toen hij stuitte op botresten. De man twijfelde geen moment en schakelde de politie in.

De politie kwam er al snel achter dat het hier niet om een misdrijf ging, maar om een oud skelet dat vermoedelijk vroeger werd gebruikt in een ziekenhuis. De politie die een klein buurtonderzoek had ingesteld, hoorde van omwonenden dat er vroeger iemand woonden die in een ziekenhuis had gewerkt.

Dit was voor de politie genoeg aanwijzing om een groter onderzoek te staken. Ook de technische recherche ontdekte in het skelet kleine gaatjes, waar voorheen ijzerdraad had gezeten om de botten bij elkaar te houden. De politie zoekt nog wel verder naar de herkomst van het skelet, dit liet een woordvoerder weten. De eigenaar van de tuin kan vanavond weer met een gerust hart naar bed, zeker nu blijkt dat hij niet op een oud kerkhof is komen wonen.
Provincie:
Tag(s):