vrijdag, 30. juni 2006 - 12:11

Groot onderhoud rioleringstelsel Stadshart

Almere

De komende periode voert de gemeente herstelwerkzaamheden aan de riolering uit in het stadshart. De werkzaamheden vinden plaats in verschillende fases verspreid door de stad. In de vakantieperiode vinden er geen werkzaamheden plaats. Alle obstakels, hekken en andere materialen die eventueel voor overlast kunnen zorgen zijn dan verwijderd.

Maandag 3 juli tot en met 18 juli wordt gewerkt aan de riolering in de Marktmeesterstraat, Rentmeesterstraat, Bankierbaan en de Schoutstraat. Gedurende deze periode is de Marktmeesterstraat afgesloten voor al het verkeer. Vanaf 10 juli tot 20 juli zijn er op de rijstrook aan het begin van de Schoutstraat, vanaf de Spoordreef, eveneens werkzaamheden gaande. Het verkeer wordt middels bebording omgeleid.

Na de bouwvakantie, vanaf 15 augustus, wordt de riolering in de Bankierbaan, Makelaarsstraat, Hoekmanstraat en de Rentmeesterstraat hersteld. Deze groot onderhoudswerkzaamheden duren twee weken. Vanaf 15 augustus tot 25 augustus wordt de Bankierbaan en de Rentmeesterstraat voor al het verkeer afgesloten. Voor werkzaamheden in de overige straten wordt niets afgesloten, maar zal het verkeer wel enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De herstelwerkzaamheden aan het riool, zijn onderdeel van de aanpak groot onderhoud in het Stadshart van Almere. De werkzaamheden die nu worden uitgevoerd zijn voor een periode van 10 jaar. De werkzaamheden zijn vooruitlopend op de nieuwe verharding.
Provincie:
Tag(s):