woensdag, 20. september 2006 - 8:19

Groot onderhoudt aan de mr. F.J. Haarmanweg

Terneuzen

Van maandag 25 september tot en met vrijdag 13 oktober vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen, het gedeelte tussen de rotonde bij de Dokweg en het kruispunt met de Rooseveltlaan.

De bestaande verharding nabij de verkeerslichten aan de Rooseveltlaan en de rotonde bij de Dokweg wordt gefreesd en voorzien van een nieuwe onderlaaglaag van asfalt. Daarna wordt over het gehele weggedeelte een nieuwe tussenlaag en toplaag geasfalteerd. Alle in- en uitritten van de aangrenzende bedrijven worden aangepast en enkele in- en uitvoegstroken langs de Mr. F.J. Haarmanweg worden ingekort. Als laatste worden de bermen aangevuld met grond en zal een nieuwe belijning aangebracht worden.

Om het werk veilig en vlot uit te voeren zal de Mr. F.J. Haarmanweg tijdelijk worden afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Duitslandweg en Industrieweg, het centrumverkeer wordt omgeleid via de Guido Gezellestraat. Bestemmingsverkeer kan overdag bij de bedrijven terecht. De aannemer zal ’s nachts het frees- en asfaltwerk uitvoeren om overlast zoveel mogelijk te beperken. Daarom wordt het weggedeelte op 25, 26, 27 en 28 september tussen 18.00 en 6.00 uur afgesloten voor al het auto- en vrachtverkeer, uiteraard afhankelijk van de weersgesteldheid en onvoorziene omstandigheden.
Provincie:
Tag(s):