donderdag, 7. december 2006 - 21:43

Grote Race- & ATB-show met Erik Dekker

Borger

Voor vele wielren- en mountainbikeliefhebbers beginnen de voorbereidingen op het komende zomerseizoen al weer. Het is dus een perfect moment om je goed te laten informeren over alle ontwikkelingen op het gebied van de race- en ATB-sport. Wie volledig van de nieuwste snufjes op de hoogte wil zijn, mag op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december de Grootste Race- & ATB-show van het Noorden niet missen. Die wordt gehouden bij Egbert Egberts Rijwielen in Borger.

Op de show wordt het nieuwste van het nieuwste gepresenteerd op het gebied van fietsen, fietskledinglijnen en accessoires. De presentaties worden verzorgd door Egbert Egberts Rijwielen in samenwerking met diverse gerenommeerde merken, zoals Koga Miyata, Cube, Colnago, Jan Jansen, Ridley, Trek, Giant, Focus en Bulls. ,,Op de show zijn enkele prominente (ex-) renners aanwezig. We zijn nog in onderhandeling, maar zeker is al wel dat oud-Tourwinnaar Jan Jansen op de show acte de presence geeft’’, zegt Egberts.

Ook Erik Dekkker komt naar de show. De ex-profrenner uit Hoogeveen komt op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur naar de show. Hij geeft dan een interview en deelt handtekeningen uit.
Provincie:
Tag(s):