maandag, 26. juni 2006 - 23:59

Grote ravage na aanrijding

Wierden

Maandagmiddag 26 juni om ongeveer 16.45 uur werd een aanrijding gemeld op de Rijssensestraat in Wierden waarbij een viertal voertuigen betrokken zouden zijn en een grote ravage was ontstaan.

Een 32 jarige vrachtwagenchauffeur uit Bergentheim reed met zijn combinatie over de Rijssensestraat in de richting van Rijssen. Naast hem over de parallelweg reed een 59 jarige automobilist uit Vroomshoop in dezelfde richting. Gekomen bij de kruising van de Rijssensestraat met de Stegeboersweg reed de 59 jarige de Rijssensestraat op om in de richting van Wierden te rijden. Hierbij zag hij de vrachtwagencombinatie over het hoofd. De combinatie raakte daarbij de personenauto in de flank, waarna deze werd teruggeduwd de parallelweg op.

De vrachtwagencombinatie kwam op de linkerweghelft van de Rijssensestraat terecht en kwam daarbij in botsing met twee personenauto’s die uit de tegenovergestelde richting aan kwamen rijden. Deze voertuigen werden bestuurd door een 62 jarige man uit Almelo en een 30 jarige vrouw uit Rijssen.

De 59 jarige veroorzaker van de aanrijding en de 62 jarige automobilist, werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.

De aanrijding had een grote ravage tot gevolg waardoor het verkeer op de Rijssenstraat voor de duur van twee uur moest worden omgeleid. Alle vier de voertuigen moesten worden afgesleept.
Provincie:
Tag(s):