zondag, 24. september 2006 - 13:42

Grote vechtpartij

Utrecht

In de Moerbeistraat heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een grote vechtpartij, waarj meerdere bewoners bij betrokken waren. Omstreeks 01.45 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er in de straat massaal gevochten werd. De politie ging met meerdere eenheden er op af en trof diverse ruziënde mensen. De juiste oorzaak van de veschtpartij werd niet meteen duidelijk, omdat de emoties hoog waren opgelopen en er flink wat alcohol in het spel was. De agenten wisten de betrokkenen naar binnen te krijgen.

Uiteindelijk bleek dat het conflict was begonnen toen een 17-jarige jongen over een schutting keek. Hij werd daarover aangesproken door enkele andere jongens, maar een 17-jarige buurtbewoner herkende hem als eveneens iemand uit de buurt.

Om onduidelijke reden raakten kort daarop familieleden van de 17-jarige jongens met elkaar slaags. Daarbij zou een 49-jarige man een gebroken neus en los geslagen tanden hebben opgelopen. Ook raakte een auto beschadigd. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):