donderdag, 2. maart 2006 - 12:01

Handtekeningenactie voor behoud station

Leden van NBvP Vrouwen van Nu Kapelle-Biezelinge zamelen aanstaande zaterdag 4 maart handtekeningen in voor het behoud van het station Kapelle-Biezelinge. De leden staan in onder andere bij de C1000 en de Golf supermarkten in Kapelle. Wanneer initiatiefneemster mevrouw Elly de Best voldoende dames bij elkaar krijgt, wil ze ook bij de Aldi in Biezelinge gaan staan.

Elly de Best is bestuurslid van de vrouwenvereniging. Na het lezen van de oproep van wet-houder Herselman om met alternatieven tegen sluiting van het station te komen, besloot ze een handtekeningenactie voor te stellen bij de vereniging.

Tijdens een bijeenkomst in De Vroone zijn al 90 handtekeningen ingezameld. De Best: “Onze vereniging staat voor een leefbaar platteland. Daar hoort goed openbaar vervoer met goede verbindingen bij. Zowel voor onszelf wanneer we dingen willen ondernemen als voor ande-ren. Omdat ik in Kapelle nog geen actie had gezien, besloot ik er een op touw te zetten.�

De verzamelde handtekeningen worden maandag 6 maart om 11.00 uur aangeboden aan wethouder Herselman in de hal van het gemeentehuis.
Provincie:
Tag(s):