maandag, 28. augustus 2006 - 9:15

Hanekampbrug dicht door werkzaamheden

Zwolle

De Hanekampbrug in Zwolle is van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 29 september 2006 afgesloten voor al het verkeer. De gemeente voert in deze periode reparatie- en afdichtingwerkzaamheden uit aan het betonwerk van de Hanekampbrug.

De trottoirs worden opgebroken en het asfalt van het wegdek op de bruggen wordt verwijderd. Daarnaast voert de gemeente schilderwerkzaamheden uit aan het staalwerk van het beweegbare deel van de brug. De werkzaamheden duren ongeveer vijf weken. Door onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren.

De werkzaamheden aan de brug brengen overlast met zich mee. Het gemotoriseerde verkeer wordt door middel van borden omgeleid via de Luttenbergstraat, Weth. Alferinkweg, Zuidbroeklaan, Wipstrikkerallee en Hanekamp en visa versa.

Fietsers en voetgangers worden via de Groot Wezenland, Schoenkuipenbrug verwezen. Op de gemeentelijke site www.bereikbaarheidzwolle.nl staat meer informatie over de werkzaamheden in Zwolle en de gevolgen ervan voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):