woensdag, 19. juli 2006 - 15:53

Hans Breukhoven geeft acht auto's weg

Capelle aan de IJssel

Alle winnaars van de actie 'Maak kans op een van de acht Toyota Aygo's' hebben vandaag hun auto uitgereikt gekregen. Hans Breukhoven overhandigde op het hoofdkantoor van Free Record Shop aan de acht winnaars de sleutel van hun nieuwe auto.

De actie was een groot succes; meer dan 50.000 mensen hebben hun wincode op internet ingevuld om zo een kans te maken op één van de acht auto's. De uiteindelijke winnaars komen uit alle windstreken van Nederland; van Bakkum tot Waspik en van Uithoorn tot Etten-Leur.

Van maandag 29 mei tot en met zondag 9 juli stond op iedere kassabon een unieke code. Klanten van de entertainment shops konden zich bij aankoop van een cd, dvd of game met behulp van deze actiecode gratis registreren via de website om zo kans te maken op een van de auto's.

Hans Breukhoven: 'Het is een eer om niet één maar acht mensen blij te kunnen maken met een auto. Een van de winnaars heeft een auto van bijna twintig jaar oud. Vanaf nu rijdt zij in een nieuwe Aygo. Dit zijn leuke momenten om mee te maken.'

Tijdens de uitreiking is ook een negende auto weggegeven. Deze auto heeft Free Record Shop verloot via radiozender SLAM!FM, een van de mediapartners.
Provincie:
Tag(s):