vrijdag, 14. april 2006 - 12:47

Hardenberg onderzoekt uitgaansbehoeften

Hardenberg

De PodiumGroep organiseert a.s. vrijdag 21 april in "De Troubadour" aan de Oude Vechtbrug in Hardenberg een forumavond voor geïnteresseerden die graag hun mening willen laten horen en mee willen praten over "uitgaan" in z'n algemeen in Hardenberg. Als PodiumGroep willen wij uiteraard graag weten wat er leeft onder de jeugd in Hardenberg en wat hun eventuele wensen en kritiek zijn op het gebied van dansen en uitgaan.

In de snel veranderende uitgaansscène is het voor ons soms ook lastig om precies te weten wat de bezoekers willen. Een forumavond biedt alle partijen een mogelijkheid om te zeggen wat er gezegd moet worden.
Alleen de websites van PodiumGroepbedrijven geven natuurlijk niet een exacte doorsnede van de gemiddelde Hardenberger, vandaar dat we gedacht hebben om een professioneel forum te organiseren, met hulp van een goede discussieleider in de persoon van Jan Douwe Kroeske.

Er zullen vrijdagavond zowel mensen uit de horeca, PodiumGroep, gemeentebestuur en meerdere relevante partijen aanwezig zijn om eventueel te antwoorden en interessante informatie te delen.
Doel van de avond is dus om een goed beeld te krijgen wat de jeugd in Hardenberg bezighoudt op het uitgaansgebied en waar mogelijk iets mee te doen is.

In ieder geval is dit dus een kans om mee te praten over belangrijke zaken, terwijl je daarbij ook nog eens je mening kwijt kunt en ideeën kunt spuien.

Heb je hiervoor interesse, zorg dan dat je a.s. vrijdagavond erbij bent in De Troubadour! De deur gaat open om 20.00 uur, en om 20.30 start het forum. Koffie en consumptie krijg je van ons aangeboden. We denken tot maximaal 23.00 uur bezig te zijn. Daarna is De Troubadour gewoon geopend om te dansen.
Provincie:
Tag(s):