woensdag, 26. juli 2006 - 17:20

Heerlense vrouw vermist

Heerlen

Sinds maandag 24 juli wordt de 47-jarige Liesbeth van der Venne uit Heerlen vermist. De vrouw verliet die dag omstreeks 14.00 uur haar woning aan de Elfmorgenstraat in Heerlen en is sindsdien spoorloos. Zij vertrok toen met haar auto, een zwarte Fiat Cinquecento die woensdagmorgen op een parkeerplaats bij de Provincialeweg in Nijswiller werd aangetroffen. Omdat de vrouw psychiatrisch patiënt is en eerder te kennen heeft gegeven haar leven te willen beëindigen, wordt voor haar leven gevreesd.

Liesbeth van der Venne is 1.60 meter groot, heeft een smal postuur met lichtblond krullend haar tot op de schouder. Zij droeg een wit/beige korte broek, witte schoenen en een blauw/wit t-shirt of blouse.

Zoekacties van zowel betrokken familieleden als de politie, met steun van groenwachters, bleven zonder resultaat. Daarbij werd onder andere gezocht in de natuurgebieden Terworm in Heerlen en de Brunssummerheide in Brunssum.

Omdat de mogelijkheid bestaat dat de vrouw naar Duistland of België kan zijn gereden, zijn de autoriteiten in die landen over haar vermissing geïnformeerd. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):