woensdag, 20. december 2006 - 11:59

Heftig feestje

Weurt

Dinsdagavond ging de politie, na een melding dat tijdens een feestje een vechtapartij had plaatsgevonden, naar een horecagelegenheid in Weurt. Een 37-jarige inwoner van Wijchen zou mishandeld zijn door een man die ook op het feest was. Hierop zijn anderen tussenbeide gekomen en hebben de verdachte naar buiten gezet.

Daar zou de man met een mes hebben gedreigd. Omstanders hebben dit mes afgepakt en overhandigd aan de agenten. Het mes betreft een verboden wapen dat valt onder de Wet wapens en munitie en is in beslag genomen voor nader onderzoek.

De 37-jarige Wijchenaar heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Een op het feest aanwezige vrouw die door de vechtpartij ten val kwam heeft zich ook onder doktersbehandeling gesteld.

De verdachte van de mishandeling, een 33-jarige Nijmegenaar, meldde zich later op de avond zelf bij de politieagenten ter plaatse. Hij is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor verder verhoor. De agenten spraken met een aantal getuigen. Het onderzoek wordt voortgezet.
Provincie:
Tag(s):