maandag, 20. november 2006 - 21:01

Het Grote Feest in Bussemaker

Exloo

Een bruidsbeurs is het niet. Maar wat is Het Grote Feest dan wel? Het is een prachtige feestzaal die twee avonden lang op sfeervolle wijze wordt gevuld door allerlei aanbieders van producten en diensten die met het houden van een feest te maken hebben. En dat kan dus een trouwerij zijn. Maar ook een bruiloft ter gelegenheid van een huwelijksjubileum, een bedrijfsfeest of een familieparty.

Tijdens Het Grote Feest presenteren zich dertien bedrijven. Bezoekers mogen er gratis in en worden onthaald op een hapje en een drankje. In de hoek speelt een band vrolijke feestmuziek. In deze sfeervolle omgeving komen alle presentaties die er worden gegeven uitermate goed tot hun recht.

Uitbater Jan Tuin van diner-café Bussemaker liep al enkele jaren rond met het idee om een presentatie te gaan houden rondom het thema ‘feest’. Tuin deed het idee voor een dergelijke presentatie op in het westen van Nederland, waar zulke presentaties wel vaker worden gehouden. Toen fotograaf Jelle de Groot uit Borger hem benaderde met de vraag om samen iets op dit vlak te gaan organiseren, kwam de zaak in een stroomversnelling. Al snel waren Tuin en De Groot er uit dat ze het breder wilden trekken dan enkel een bruidsshow. Aangezien er veel meer redenen zijn om feest te vieren, werd het thema ‘Het Grote Feest’.

Deelnemers aan Het Grote Feest zijn diner-café Bussemaker, Romance Bruidscreaties in Borger, Albert Herenmode in Emmen, juwelier Mulder in Mussel, bakkerij Kuipers in Valthe, Beauty Boerderij Exloo, Jelle de Groot Fotografie in Borger, kapsalon De Mareis in Odoorn, Bloemig Wonen in Exloo, Bentax Trouwauto’s in Klazienaveen, Maters & Roberti in Buinen en Gerard Borgeld Huwelijksreizen in Stadskanaal.

Het Grote Feest wordt gehouden in diner-café Bussemaker op dinsdag 28 en woensdag 29 november van 19.00 tot 22.00 uur.
Provincie:
Tag(s):