maandag, 18. december 2006 - 17:38

Het is weer "gladjes" op de weg

Als gevolg van de gladheid op diverse wegen in de regio Gelderland-Midden zijn maandagochtend zeker dertien ongevallen gebeurd waarbij ook gewonden vielen. De ernst van de verwondingen leek in de meeste gevallen echter vooralsnog beperkt tot kneuzingen en botbreuken.

De eerste meldingen van verkeersongevallen kwamen rond zeven uur binnen bij de politiemeldkamer. In de loop van de ochtend, omstreeks tien uur, nam het aantal meldingen af.

Op de Bingerdenseweg in Doesburg was rond kwart over zeven een auto van een talud afgereden maar niemand gewond geraakt. Op de Merwedestraat in Presikhaaf liep wel een fietser een verwonding op aan het gezicht nadat hij was gevallen.

In het gebied tussen Heteren en Tolkamer (district Rivierenland) werden tussen zeven en negen uur zes ongevallen gemeld in Bemmel, Duiven, Huissen en Westervoort. In vijf gevallen bleek sprake van gewonden die al dan niet ziekenhuisbehandeling nodig hadden. Nadere bijzonderheden op dat gebied ontbreken nog.

Het politiedistrict West-Veluwe Vallei werden vijf ongevallen gemeld waarvan in vier gevallen sprake was van letsel. De ongevallen deden zich voor in Oosterbeek en Ede. In de meeste gevallen ging het hier om fietsers die als gevolg van de gladheid kwamen te vallen.
Provincie:
Tag(s):