dinsdag, 28. november 2006 - 8:07

Het Pietenbal door Doe Een Wens Stichting Nederland

Harderwijk

Woensdagmiddag 29 november a.s. organiseert de Doe Een Wens Stichting Nederland het Pietenbal in Het Dolfinarium in Harderwijk.Alle kinderen in Nederland zijn opgeroepen om mee te doen aan een kleurwedstrijd om zo toegangskaarten te winnen. Ook zijn wenskinderen van Doe Een Wens uitgenodigd.

Op deze manier hoopt Doe Een Wens op een speelse wijze aandacht te vragen voor haar belangrijke werk: het vervullen van allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Woensdagmiddag 29 november a.s. vindt vanaf 13.00 uur het Pietenbal plaats in Het Dolfinarium in Harderwijk. Tijdens het Pietenbal is er een spetterend programma speciaal voor wenskinderen van Doe Een Wens, voor kinderen die de kleurplatenwedstrijd hebben gewonnen en natuurlijk heel veel zwarte Pieten.

Middels een Doe Een Wens-Sinterklaaspakket, die scholen konden bestellen, zijn duizenden kinderen massaal gaan kleuren om zo toegangskaarten te kunnen winnen. Ook via de kleurplatenwedstrijd van de Wibra-winkels konden kinderen toegangskaarten winnen. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en uitgenodigd! Alle kinderen komen natuurlijk verkleed als zwarte Piet.Tevens zijn enkele ambassadeurs van Doe Een Wens Stichting aanwezig om dit feest mee te vieren.
Provincie:
Tag(s):