maandag, 10. april 2006 - 21:35

Hiddink bijna rond met Rusland

De kogel lijkt door de kerk. Guus Hiddink wordt zo goed als zeker bondscoach van Rusland. "Als de laatste details zijn uitgewerkt, dan ga ik daar werken. We zijn alles aan het uitspitten", aldus de oefenmeester van PSV in VPRO-programma 'Holland Sport'.

Maandag meldde 'De Telegraaf' al dat Hiddink akkoord zou zijn met de Russische voetbalbond. In het tv-programma bekende Hiddink vervolgens dat te verbintenis zo goed als rond is. De 59-jarige Achterhoeker gaf aan in principe van WK tot WK te zullen werken. Aangezien Hiddink eerst met het Australische nationale team deelneemt aan het eindtoernooi in Duitsland, blijft hij sowieso tot 2010 aan de Russen verbonden. Hiddink zal voor zijn nieuwe baan in ons land blijven wonen en op en neer gaan pendelen naar Rusland.

Met de bekentenis van Hiddink lijkt er een einde te komen aan de stroom van geruchten rond zijn persoon. Sinds de trainer liet weten na dit seizoen te stoppen bij PSV, werd zijn naam aan vrijwel elke grote club gelinkt. Ook werd Hiddink veelvuldig getipt als de nieuwe bondscoach van de Engelse ploeg.
Categorie:
Tag(s):