vrijdag, 3. maart 2006 - 17:47

Hiddink laat Rusland wachten

PSV-trainer Guus Hiddink hult zich voorlopig nog in nevelen over zijn toekomst. De oefenmeester wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de functie van bondscoach/technisch directeur van Rusland. Hij zegt echter eerst met PSV te willen praten voordat hij een beslissing neemt.

Enkele officials van de Russische voetbalbond beweerden deze week dat de bond een akkoord met Hiddink zou hebben bereikt. "Die berichtgeving is een beetje prematuur allemaal. Het zou gaan om een complete job, inclusief de structuur van jeugdelftallen en accommodaties. Daarvoor is mijn zaakwaarnemer benaderd. Ik ontken ook niets, maar daarom heb ik ook niet zoveel commentaar. Dat er dingen spelen is duidelijk, maar dat is allemaal voorbarig", aldus Hiddink voor de camera's van de NOS.

"Er zijn informele contacten geweest, maar ik wil de komende tijd eerst hier bij PSV intern gaan praten over de invulling van de technische staf en mijn toekomst. Een paar weken geleden heb ik met de voorzitter gesproken. Die is nu even op vakantie, daarna gaan we verder."
Categorie:
Tag(s):