zondag, 19. maart 2006 - 12:44

Hiddink voor Mourinho bij Chelsea?

De Engelse zondagkrant The Sunday Mirror brengt zondagmorgen exclusief het bericht dat Chelsea-manager José Mourinho deze zomer vertrekt bij Chelsea en wordt opgevolgd door Guus Hiddink.

Mourinho zal deze week het besluit om Chelsea te verruilen voor Internazionale hebben genomen na een reeks van grote ruzies met Chelsea's eigenaar en miljardair Roman Abramovich, die buitengewoon ongelukkig is met de nogal vernederende wijze waarop Chelsea dit seizoen afscheid heeft moeten nemen van de Champions League.

Mourinho's vertrekt wordt door de Mirror de grootste schok binnen het Engelse voetbal genoemd, sinds het plotselinge opstappen van Kenny Dalglish bij Liverpool vijftien jaar geleden.

Het vertrekt van "The Special One", zoals Mourinho zichzelf graag noemt, bij Chelsea is tegenover de Sunday Mirror bevestigd door drie verschillende en zeer wel ingevoerde bronnen binnen de club. De krant citeert een niet met naam genoemde assistent-trainer, een lid van het dagelijks bestuur alsmede een bestuurslid van de Premiership.
Categorie:
Tag(s):