dinsdag, 9. mei 2006 - 9:18

Hond bijt meisje in gezicht

Lochem

Een 3 ½ jarig meisje uit Goor is zondagmiddag door een hond in haar gezicht gebeten. Zij was met haar moeder op visite in Lochem en was de Anna van Burenlaan overgestoken naar een hond, die daar aan een lange lijn op een erf lag.

Wat er vervolgens gebeurd is, weet niemand, omdat er voor zover bekend geen getuigen waren. De oma van het meisje zag op een gegeven moment, dat de hond bovenop haar kleindochter zat en heeft het dier weggetrokken. Vervolgens zag zij de verwondingen en is men snel naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. Hierna werd de politie gebeld, die een beeld van het gebeurde trachtte te krijgen.

De eigenaar van de hond, een 56-jarige man uit Nijmegen, bleek ook op bezoek in Lochem en vond het een heel vervelend incident. Het is hem duidelijk, dat hij zijn hond niet meer aan een lange lijn moet leggen, wanneer er onvoldoende toezicht is.

De gegevens van de betrokken families zijn uitgewisseld en de politie neemt contact op met de collega’s van Gelderland-Midden of zich daar mogelijk bijtincidenten hebben voorgedaan.
Provincie:
Tag(s):