maandag, 30. januari 2006 - 15:46

Hugo terug in het noorden

Voormalig FC Groningen-speler Hugo gaat voor Veendam spelen. De aanvaller is, na Lion Axwijk (RKC), de tweede versterking voor de club uit het noorden. Trainer Joop Gall laat op de website van de club weten 'uitermate opgetogen' te zijn over de komst van de versterkingen.

"Begin dit seizoen was er ook al even sprake van dat Hugo op amateurbasis voor Veendam zou gaan spelen. Maar de avond voordat hij zou komen, kreeg hij alsnog een contract bij Paphos op Cyprus", aldus Gall. Volgens de coach had de Braziliaan het echter helemaal niet naar zijn zin bij de club. Tussendoor is Hugo nog naar vaderland geweest. Toen hij terug was in Nederland hield hij zijn conditie op peil bij VVV-Venlo.

"Afgelopen zaterdag belde hij mij op met het verhaal, dat hij graag weer naar het noorden wilde. En dat hij graag ook weer aan het voetballen wilde komen. Ik heb gezegd: dat is prima, je bent welkom bij ons, maar we hebben geen geld om je te betalen. Dat was geen probleem. Vandaag moeten nog en paar kleine administratieve zaken worden geregeld en dan kan hij morgen met ons meedoen."
Categorie:
Tag(s):