donderdag, 23. november 2006 - 0:52

Hulpdienstensite bereikt mijlpalen

De Zeeuwse hulpdienstensite www.hvzeeland.nl heeft woensdag een grote mijlpaal bereikt.Om 15.04 uur bezocht de 5 miljoenste bezoeker de website. De persoon die de mijlpaal zette was een ZeelandNet-gebruiker uit de regio Zeeuws-Vlaanderen. Gisteren werd al een recordaantal bezoekers op één dag gehaald: 37.000 bezoekers.

De website is sinds oktober 2003 in de lucht. Op de site is informatie te vinden over de diverse hulpdiensten. Grote publiekstrekker blijft het dagelijkse aanbod van nieuws op de site. In eerste instantie werd de website volledig beheerd door de Middelburger Roland de Jong (nu 19 jaar oud). Later werd een samenwerking gestart met Manfred Berrevoets, afkomstig uit Grijpskerke (nu 20 jaar oud). Inmiddels is de site ondergebracht bij een eigen onderneming: Provicom V.O.F.

Dit jaar is een flinke groei geboekt wat betreft het aantal bezoekers. Op 16 maart van dit jaar stond de teller nog op 2 miljoen bezoekers. De stijging is voornamelijk zichtbaar vanaf het voorjaar van 2006. Vorig jaar bezochten in totaal ruim 1 miljoen bezoekers de website.

Tot nu toe hebben in 2006 echter al ruim 3,3 miljoen mensen de site bezocht.

In de toekomst willen de twee Walcherse webmasters de site nog verder uitbreiden en professionaliseren. Korte tijd geleden werd hier al mee gestart door een schoudervideocamera te kopen. Ook werd geïnvesteerd in apparatuur voor het afnemen van video-interviews. Binnen korte tijd zullen op de site zelf ook nog diverse wijzigingen worden doorgevoerd.
Provincie:
Tag(s):