zaterdag, 17. juni 2006 - 14:03

In woning neergeschoten man overleden

Oldenzaal

Zaterdag 17 juni omstreeks 00.05 uur kreeg de politie een melding dat in een woning aan de Leliestraat in Oldenzaal een man was neergeschoten. Ter plaatse trof de politie inderdaad een 32 jarige Oldenzaler zwaar gewond aan.

Toen de politie bij de woning arriveerde, kwam de 48-jarige bewoner naar buiten gelopen en overhandigde hij de politie een pistool. De man is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Voorlopig onderzoek wijst uit dat beide mannen in de woning onenigheid hebben gekregen waarbij de 48-jarige verdachte zich zo bedreigd voelde dat hij het 32-jarige slachtoffer neerschoot. Hierop heeft de man direct 112 gebeld voor hulp. Tijdens de schietpartij was ook de 38-jarige vrouw van de verdachte in de woning. Zij is later in de nacht aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Zowel de 48-jarige man als de 38-jarige vrouw zijn in verzekering gesteld.

De 32-jarige Oldenzaler is in de loop van de zaterdag aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):