donderdag, 28. september 2006 - 23:11

Inbraak bij bedrijven

Zwolle/Deventer

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het inbrekersgilde zowel in Zwolle als in Deventer toegeslagen bij een aantal bedrijfspanden. In de meeste gevallen bestond de buit uit computerapparatuur.

Bij een bedrijf aan de Zerboltstraat in Zwolle heeft men in de nacht van dinsdag op woensdag gepoogd in te breken. Hierbij werd een toegangshek en een ruit vernield. Voor zover bekend werd er niets buitgemaakt.

Bij een bedrijf aan de Curieweg in Zwolle werd dinsdagnacht eveneens ingebroken. Ook hier werd ook een ruit geforceerd. De buit bestond uit computerapparatuur.

Ook een bedrijf aan de Bloemendalstraat kreeg dinsdagnacht ongewenst bezoek. Net als bij de andere bedrijven verkreeg men de toegang door een ruit te vernielen. De buit bestond ook hier uit computerapparatuur.

Bij een bedrijf aan de Hogekampsweg in Zwolle werd woensdagnacht rond 04.45 uur ingebroken. Door een ruit te forceren werd toegang tot de winkel verkregen. De buit bestond hoofdzakelijk uit sigaretten. De vermoedelijke daders werden door een getuige gezien. Een van de mannen is een man van rond de 25 jaar met een mager postuur. Hij is tussen de 1.70 en 1.80 m lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij was op dat moment gekleed in een donkere jas tot op de heupen en een donkere broek en droeg hij witte gympen.

Bij een inbraak in een kantoorpand aan het Groenewold in Deventer werden in de nacht van dinsdag op woensdag twee computers weggenomen. Om binnen te komen werd een raam opengebroken.

In alle gevallen is, of wordt door de politie een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):