dinsdag, 30. mei 2006 - 9:04

Industrion zet oma’s en opa’s in het zonnetje!

Kerkrade

Op 4 juni viert Nederland de nationale opa- en omadag en worden opa’s en oma’s in heel Nederland eens extra in het zonnetje gezet! Natuurlijk is Industrion ook van de partij! Niet iedere dag krijgen kleinkinderen de mogelijkheid iets te doen voor hun opa’s en oma’s die het hele jaar door klaarstaan voor de familie, maar op 4 juni biedt Industrion de kinderen een ideale gelegenheid om hun opa en oma eens een dagje mee te nemen naar het leukste museum van Parkstad!

Op de opa- en omadag mogen 2 kinderen van boven de 6 jaar hun opa en oma helemaal gratis meenemen naar Industrion! Zelf betalen de kinderen natuurlijk het gereduceerde tarief dat Industrion heeft voor de jeugd. Om het geheel nog feestelijker te maken, krijgen opa’s en oma’s ook nog een verrassing wanneer ze het museum bezoeken.

Industrion wil op deze manier niet alleen laten zien dat zowel jong als oud genieten kunnen van de prachtige tentoon-stellingen, Science Shows (mini-theatervoorstellingen) en Science Boxen (techniekdozen), maar dat zowel kinderen als senioren probleemloos samen een gezellig en actief dagje kunnen doorbrengen in Industrion!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.industrion.nl of tel. 045-5670809.
Provincie:
Tag(s):