woensdag, 4. oktober 2006 - 9:16

Informatiemarkt (startende) ondernemers Leens

Leens

Voor mensen die er wel eens over denken om zelf ondernemer te worden is 12 oktober een belangrijke dag. Op deze donderdagavond wordt namelijk een informatiemarkt voor (startende) ondernemers gehouden in de hal van het gemeentehuis in Leens. Deze informatiemarkt biedt alle informatie voor als u van plan bent een bedrijf te starten of kort geleden reeds gestart bent met een eigen onderneming.

Een groot aantal organisaties staat dan klaar
om geïnteresseerden te informeren en te adviseren over succesvol ondernemen in Noordwest Groningen. De standhouders vertegenwoordigen alle onderwerpen die komen kijken bij het ondernemerschap.

Maak u zelf wegwijs in het ondernemerschap en/of ontdek nieuwe mogelijkheden. Iedereen is welkom, ook al hebt u nog geen concreet plan.

De markt begint om 19.30 uur en wordt geopend door de heer Menne van Dijk, wethouder Economische Zaken van de Gemeente De Marne. Spreekstalmeester tijdens de avond is Jaap Nienhuis.

Deelnemende organisaties zijn:
Gemeenten De Marne, Winsum en Zuidhorn
Kamer van Koophandel
MKB Noord
Ondernemersvereniging Winsum
Ondernemersplatform De Marne
Stichting DBF
Rabobank West Groningen
Univé Noord Groningen
Greven Netwerk Notarissen
De Jong & Laan accountants
Administratiekantoor Rossing
CWI
Patricia Boiten Tekst en Communicatie

De Startersmarkt wordt georganiseerd door de Stichting DBF en de gemeenten Zuidhorn, Winsum en De Marne en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Groningen en LEADER+ Lauwersland.
Provincie:
Tag(s):