maandag, 16. oktober 2006 - 11:06

ING nieuwe hoofdsponsor van Renault

De Nederlandse bank ING zal de komende drie jaar hoofdsponsor worden van het Renault Formule 1 team. Dat heeft Renault maandagmorgen bekend gemaakt middels een persbericht.

Maandag was er in het hoofdkantoor van ING in Amsterdam ook een persconferentie waar het nieuws bekend werd gemaakt en onder andere Flavio Briatore bij aanwezig was. ING zal vanaf 2007 op twee fronten acties zijn; naast de sponsoring van Renault zal er ook on-track reclame te zien zijn.

Renault-president Alain Dassas gaf op de site van Renault het commentaar erg blij te zijn met de samenwerking: "We zijn verheugd om ING te verwelkomen in de Formule 1 als onze titelsponsor. Dit is een belangrijke overeenkomst voor de groei en ontwikkeling van het Renault F1-team. We kijken uit naar een vruchtbare, ‘win-win’ relatie met deze gerespecteerde financiële instantie."

Teambaas Flavio Briatore was ook erg positief over de overeenkomst: "We zijn er trots op om ING te introduceren in de wereld van Formule 1, en de unieke kansen die het biedt voor wereldwijde groei. ING is een merk dat perfect past bij het imago van Renault. Beide bedrijven zijn dynamisch en willen hun merk laten zien over de hele wereld. We kijken uit naar het samenwerken de komende jaren."
Categorie:
Tag(s):