donderdag, 16. november 2006 - 10:02

Inhalen veroorzaakt onenigheid tussen automobilisten

Burgum

Woensdag omstreeks 06.00 uur is er wat onenigheid ontstaan tussen een 39-Jarige automobilist uit Hurdegaryp en een 37-Jarige automobilist uit Roodkerk als gevolg van een inhaalmanoeuvre.

Dit speelde zich af bij de verkeerslichten bij de Esso pomp aan de doorgaande weg in burgum. De 39-Jarige automobilist, rijdend in een donkere stationwagen, had net daarvoor de 37-Jarige bestuurder van een zwarte Volkswagen Transporter ingehaald.

Deze laatste was niet tevreden over de inhaalmanoeuvre en haalde op zijn beurt de inwoner van Hurdegaryp weer in, waarbij deze werd afgesneden. De inwoner van Hurdegaryp wilde de Roodkerker hierop aanspreken. De Roodkerker stopt vrij abrupt, rijdt achteruit en raakt hierbij het licht van de Hurdegaryper.

Bij het eerder genoemde pomp station krijgt de man uit Hurdegaryp ook nog een klap, maar de man uit Roodkerk ontkend dit. Omdat de exacte gang van zaken niet erg duidelijk is, is de politie op zoek naar eventuele getuigen van dit gebeuren. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):