woensdag, 12. juli 2006 - 10:23

Innovatieprijs Recreatie, Toerisme en Horeca

Regionaal

Bedrijven en andere organisaties in de horeca-, recreatie-, toerisme- en watersportsector kunnen goede initiatieven aandragen die een extra bijdrage leveren aan de Zeeuwse markt. Het meest succesvolle initiatief wordt beloond met de Innovatieprijs Recreatie, Toerisme en Horeca.

Een succesvolle toekomst voor toeristisch Zeeland wordt vooral bepaald door vernieuwingen. De Provincie Zeeland wil dan ook innovatieve successen belonen en nodigt bedrijven en andere organisaties uit om deel te nemen aan de Innovatieprijs Recreatie, Toerisme en Horeca. De inzenders die een goed initiatief in de markt hebben gezet maken kans om een bedrag van € 5.000,- te winnen en een kunstzinnige prijs.

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van M. Le Roy, gedeputeerde economie, recreatie en toerisme, bepaalt de winnaar. De initiatiefnemer die de uitdaging is aangegaan en het meest succesvol is gebleken krijgt de Innovatieprijs Recreatie, Toerisme en Horeca tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag in november dit jaar uitgereikt.

Inzendingen moeten iets nieuws onder de zon zijn. Het kan ook gaan om slimme nieuwe toepassingen van bestaande kennis en uitvindingen. Het initiatief is concreet en uitvoerbaar of reeds uitgevoerd op één van de gebieden horeca, recreatie, toerisme en watersport of een combinatie hiervan. Verder levert het een bijdrage aan de Zeeuwse markt.

Bijvoorbeeld een toeristisch product in een nieuw jasje waardoor een nieuwe doelgroep wordt aangesproken. Ook innovatieve en toegepaste vormen van communicatie en technieken, die een bijzondere meerwaarde voor het product hebben zijn voorbeelden die in aanmerking komen voor de prijs.

Tot 1 oktober 2006 kunnen initiatieven opgestuurd worden. Geïnteresseerden kun-nen terecht op www.zeeland.nl/innovatieprijs_toerisme voor meer informatie en om zich in te schrijven met het deelnameformulier.
Provincie:
Tag(s):