donderdag, 28. december 2006 - 17:30

Inschrijving Abel Tasman Struuntocht 2007

Lutjegast

Na afloop van de winterwandeltocht in Lutjegast, op 30 december 2006, zal de eerste inschrijving plaatsvinden voor de Abel Tasman Struuntocht die zal gehouden worden op 15 september 2007. Na het succes van 2003 heeft de Stichting Promotie Lutjegast besloten een tweede editie van de Abel Tasman Struuntocht te gaan organiseren. De eerste officiële inschrijving zal worden gedaan in het dorpshuis ’t Kompas.

In 2003 waren er circa 3.500 wandelaars actief in de gemeente Grootegast, zij genoten van de omgeving en van de activiteiten op de diverse pleisterplaatsen in de gemeente. Onderweg was er veel kunst en cultuur, uiteenlopend van traditionele muziek en dans tot shantykoren. Na afloop van de tocht waren de commentaren van de deelnemers lovend en menigeen stelde de vraag wanneer er een volgende editie zou komen.

Een snelle inschrijving is gewenst, voor de deelnemers betekent een vroege inschrijving ook een vroege start én de zekerheid van deelname. Voor de organisatie is het belangrijk te weten hoeveel mensen gaan deelnemen, het aantal deelnemers bepaalt immers het budget en het budget bepaalt de kwaliteit en de hoeveelheid van activiteiten onderweg.

In de diverse plaatsen in de gemeente zullen pleisterplaatsen worden ingericht, waar deelnemers en andere belangstellenden kunnen genieten van kunst, cultuur en muziek. Hoe het programma er precies uit gaat zien, zal later bekend worden. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 25 en 40 kilometer.

Inschrijven voor de tocht kan via www.abeltasmanstruuntocht.nl
Provincie:
Tag(s):