donderdag, 30. maart 2006 - 19:10

Interactief presentatiefeest Extrema Outdoor 2006

Amsterdam

De programmering van Extrema Outdoor 2006 wordt zaterdag 6 mei op een speciale manier bekendgemaakt. Extrema presenteert dan op een geheime locatie in Amsterdam met gepaste trots de line-up aan de pers én aan haar leden, de E-friends. Geen saaie persconferentie, maar een exclusief, interactief presentatiefeest zal de programmering wereldkundig maken. Uiteraard is er tijdens het feest een aantal van de artiesten te bewonderen die op zaterdag 15 juli weer op Extrema Outdoor 2006 geprogrammeerd staan.

Voor deze bijzondere presentatie worden dus eveneens E-friends uitgenodigd! Omdat Extrema’s aanhang bijna dertigduizend E-friends telt, is het onmogelijk om ruimte te bieden voor iedereen. Daarom deelt organisator Extrema de uitnodigingen alleen uit aan de E-friends die online hun ticket voor Extrema Outdoor hebben verkregen. Dit als blijk van waardering voor het vertrouwen dat de E-friends in Extrema hebben gesteld. Uiteindelijk zullen 1000 mensen de gratis invitatie ontvangen middels een ludieke actie via de homepage van Extrema.

Op 10 april om klokslag 16.00 uur zet organisator Extrema de lijnen open en kan online gereageerd worden via Extrema.nl. De eerste vijfhonderd reacties worden beloond met twee gratis uitnodigingen voor de presentatieparty ergens in Amsterdam op zaterdag 6 mei. Per sms krijgen de genodigden te weten op welke bijzondere locatie het feest gaat plaatsvinden. Voor diegenen die geen uitnodiging hebben weten te bemachtigen is de avond live te volgen via allerlei media, zoals onder andere radiozender 3FM en de homepage van Extrema.
Provincie:
Tag(s):