zondag, 2. april 2006 - 10:37

Interactief spel, dat internetters naar buiten dwingt

Veendam

De populaire website Veendammers.nl begint op woensdag 12 april met een uniek spel, dat zich zowel op internet áls in Veendam afspeelt. Het spel heet Veendam (Ver)Kenner en is door de website zelf ontwikkeld. Veendam (Ver)Kenner is een interactieve gamequiz, waarbij inwoners van Veendam wordt gevraagd om op pad te gaan.

De vragen voor het spel worden op internet gesteld, maar de antwoorden zijn alleen te vinden als Veendammers hun eigen gemeente verkennen. Deze combinatie maakt het spel uniek.

De gamequiz van Veendammers.nl start op woensdag 12 april en eindigt op woensdag 27 december. Voor het interactieve spel verschijnt elke week een vraag op de website. In de maanden juli en augustus wordt er niet gespeeld. Daardoor zijn er in totaal 27 afleveringen. De Veendammer met de meeste punten zal worden uitgeroepen tot “Veendam Kenner� van het jaar.

Op de site verschijnt elke woensdag weer een nieuwe vraag. En dat dus 27 keer. Internetters in Veendam worden daardoor gedwongen om wekelijks een frisse neus te halen.

Veendammers.nl maakt gebruik van een speciaal programma, dat precies bijhoudt wie een vraag goed of fout heeft beantwoord. Op de site zal regelmatig een tussenstand worden gepubliceerd. Op 31 december wordt bekend gemaakt wie de meeste punten heeft en zich “Veendam Kenner� van het jaar mag noemen.
Provincie:
Tag(s):