donderdag, 6. april 2006 - 17:30

Internetverkoop leidt tot diefstal uit woning

Hengelo

Een 24 jarige man uit Hengelo deed donderdag 6 april aangifte bij de politie van diefstal van zijn laptop en mobiele telefoon. Genoemde goederen waren op woensdag 5 april door drie mannen uit zijn woning gestolen. De 24 jarige bood goederen te koop aan via internet en kreeg daarop een telefonische reactie.

Met de belangstellende maakte hij daarop een afspraak om op woensdag 5 april in zijn woning aan de Veloursstraat de goederen te komen bekijken. Omstreeks 18.30 uur kwamen drie mannen bij zijn woning. Hij liet de mannen binnen en was daarna met een van hen in gesprek. De andere twee hielden zich wat afzijdig. Uiteindelijk werd door de mannen niets gekocht en vertrokken zij weer. De 24 jarige merkte na het vertrek van de mannen dat zijn laptop en een mobiele telefoon waren verdwenen.

De drie mannen worden als volgt omschreven:
Allen van Afrikaanse afkomst, donker getint en tussen 20 en 30 jaar oud, gekleed in wijde kleding. Een van hen droeg een roodkleurig mutsje en merkkleding. Allemaal hadden ze een grote sporttas bij zich. Op een van de tassen (een donkerblauwe) stond in opvallend witte letters de merknaam UMBRO gedrukt.
Wanneer u hierover meer kunnen vertellen dan wordt u verzocht om telefonisch contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844 of Bel Misdaad Anoniem 0800-7000
Provincie:
Tag(s):