zaterdag, 7. oktober 2006 - 13:16

Invalide echtpaar op 1e vakantiedag beroofd

Zeddam

Het overkwam een 62 jarige man en zijn vrouw uit Aphen (NB). Het echtpaar was voor het eerst sinds 25 jaar op vakantie en werd in de nacht van woensdag op donderdag (05/10) op hun eerste vakantiedag beroofd van hun volkswagenbus met rolstoellift.

Het echtpaar uit Alphen (NB) was voor het eerst sinds 25 jaar op vakantie in Zeddam. Ze zijn beiden invalide en op de eerste dag van hun vakantie werden ze beroofd van hun Volkswagen bus. De man had zijn bus woensdag op donderdag (05/10) omstreeks 17:15 uur op de Kilderseweg in Zeddam op een invalide parkeerplaats bij het hotel waar zij verbleven geparkeerd.

Donderdag ochtend bleek dat de bus niet meer op de parkeerplaats stond en lag er glas op de plek waar de bus had gestaan. Vermoedelijk hebben de daders de ruit ingeslagen en het rechter voorportier vernield om in de bus te komen.
Het echtpaar is zeer gedupeerd omdat zij door hun invaliditeit afhankelijk zijn van de bus. Tevens lagen er in de bus nog diverse persoonlijke eigendommen van het gedupeerde stel.

De politie van Zeddam op zoek naar getuigen die in de buurt van de Kilderseweg iets verdachts hebben gezien.
Zij kunnen zich melden bij de politie van Zeddam via 0900 – 8844 of anoniem 0800-7000

Het gaat hier om een grijze metallic bedrijfsauto van het merk Volkswagen Transporter TDI voorzien van een rolstoellift, met het kenteken 17-BJ-RD.
Provincie:
Tag(s):